Theetuin

Bij ons in de theetuin bent u van harte welkom om een heerlijk kopje thee of koffie met iets lekkers erbij te komen halen. Ook als het weer iets minder mooi is, want u kunt ook overdekt zitten in het theehuis.
In de bediening worden wij geholpen door mensen met een licht verstandelijke beperking.

De theetuin is  open van april tot en met oktober op donderdag  t/m zondag van 9:30u tot 18:00u.  Arrangementen en high tea’s zijn het hele jaar beschikbaar, hiervoor moet u wel reserveren.

Er wordt gewerkt met een eenvoudig kaartsysteem, waardoor bestellen heel gemakkelijk is. Op de pagina “menu” vindt u ons menu en ook meer informatie over de menukaarten waarmee u kunt bestellen.

Arrangementen

Voor kleine groepen tot 20 personen bieden wij verschillende arrangementen bij de theetuin aan. De arrangementen zijn zeer geschikt voor vergaderingen, feestjes en bijeenkomsten. U kunt lekker buiten in de tuin zitten in een rustige omgeving of binnen in het theehuis. Arrangementen zijn het hele jaar beschikbaar. U moet voor een arrangement van tevoren reserveren.

High Tea

Heeft u wat meer tijd dan voor alleen een kopje thee in onze theetuin? Dan kunt u bij ons een high tea bestellen. U kunt kiezen uit 3 verschillende high teas, waaronder één voor kinderen.
Reserveren is verplicht.

Buffet

Wilt u eens in een ontspannen sfeer een hapje eten? In samenwerking met maaltijdservice Eastermar kunnen wij een heerlijk buffet aanbieden.
Het is nodig om te reserveren voor een buffet.

Workshops

Voor groepen tot maximaal 20 personen kunt u reserveren voor een workshop mozaïek leggen of porselein beschilderen.
De workshops worden op afspraak gegeven en zijn niet afhankelijk van de openingstijden.
Reserveren voor een workshop is dan ook verplicht.