Theetuin/minicamping seizoen 2018

Dit seizoen is onze theetuin annex minicamping geopend vanaf 12 april tot en met 27 oktober. De theetuin heeft dit seizoen gewijzigde openingstijden. We zijn vanaf nu elke week open van donderdag t/m zondag. Op deze dagen kunt u bij ons terecht voor koffie, thee of fris, eventueel met wat lekkers erbij.

Verder hebben we dit jaar weer een nieuwe expositie in het theehuis. Dit keer prachtige pentekeningen van Griet Meyering-v.d. Veen. En bekijk ook eens onze collectie theepotten, die langzaam aan het groeien is. Soms komt er ineens weer een prachtig vintage exemplaar bij. Maar geniet ook heerlijk buiten in de theetuin, waar je zo nu en dan de ree├źn in het weiland kunt zien en in ieder geval de vogeltjes volop hoort zingen. Verderop in het seizoen, als de vlinderstruiken groeien zijn er ook volop vlinders. Ook zo mooi om te zien.

Natuurlijk kunt ook dit seizoen weer feesten, vergaderingen, arrangementen en barbecues bij ons regelen. Op afspraak kunnen van alles regelen.

Ook leuk is het om ons op Facebook te volgen. Daar zijn altijd de laatste nieuwtjes op te vinden.

Al met al gaan we er weer een fantastisch seizoen van maken en we hopen natuurlijk op een zomer met ontzettend veel mooi weer!