Theetuin “De Welp” start met nieuw seizoen

Vanaf zaterdag 14 april (het Paasweekend) is de theetuin weer open voor publiek. Iedereen is vanaf dan van harte welkom voor een kopje koffie of een kopje thee met wat lekkers erbij. Naast de theetuin is ook de camping weer open en kan er via onze website gereserveerd worden. Bekijk alle mogelijkheden op onze website: van kamperen tot High Tea, van verjaardag vieren in de theetuin tot barbecuefeest. Wij kunnen het allemaal aanbieden. In overleg is er veel mogelijk.

Dit seizoen komt er ook weer een nieuwe expositie in het theehuis. Vorig jaar heeft schilderes Griet Atsma bij ons geëxposeerd en dit seizoen komt er werk te hangen van Gerbina Prins uit Eastermar. Dit is zeker de moeite waard om een keer te komen bekijken.

Verder leent onze omgeving zich voor prachtige wandel- en fietstochten en dan is het heerlijk uitrusten bij Theetuin “De Welp”. Zo komt er ook jaarlijks de Spitkeet wandeltocht bij theetuin “De Welp” langs. Het is erg leuk om hieraan mee te doen, maar wanneer u liever zelf wilt wandelen of fietsen is de afstand van de Spitkeet tot aan theetuin “De Welp” prima te doen.

In samenwerking met de Spitkeet zijn wij dit seizoen van plan een echte Spitkeet neer te zetten op ons terrein. Om zo aan toeristen de ludieke mogelijkheid te bieden om op een bijzondere manier te overnachten. En eens te beleven hoe het vroeger was om in de wâlden te wonen.

Al met al veel actie, waarbij we ook fijn geholpen worden door mensen uit de dagbesteding. Wat dagbesteding betreft: we kunnen nog steeds nieuwe mensen gebruiken. Dus wanneer u/je een plekje zoekt:  bij ons in de theetuin zijn er altijd gevarieerde werkzaamheden van meehelpen in de bediening tot timmeren in onze nieuw op te zetten timmerwerkplaats!

Graag heten wij en onze medewerkers van de dagbesteding u dit seizoen weer van harte welkom!

Riemer en Carla de Boer

Kom genieten van een lekkere High Tea in de theetuin
High Tea
Ook dit seizoen weer zelfgemaakte taart.
Zelfgemaakte taart